Chokladkräm med gräddfil och krispig karamell
30 min
•
Arbetstid: 20 min
Dessert
Efterrätt
•
Ljuvlig chokladkräm med sötsyrlig gräddfil och flingsalt ger vuxen smak till denna chokladkräm. Toppa med karamell av råsocker och kakaonibs samt färska bär.
Ingredienser
Chokladkräm
|
Mörk choklad
|
200 g |
|---|---|
| 3 dl |
Karamell
|
Rårörsocker
|
3 msk |
|---|---|
|
Kakaonibs
|
1 dl |
|
Flingsalt
|
|
|---|---|
|
Blandade färska bär
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
471 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,1 g |
| Protein: | 9,2 % | 10,7 g |
| Fett: | 57,6 % | 30,7 g |
| Kolhydrater: | 33,2 % | 38,5 g |