Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(101 st)

Dessa chips är enkla och snabba att göra och är en fantastisk förrätt eller tilltugg till drinken. Bjud på de läckra chipsen och festen blir en succé.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. Skär fikon eller päron i klyftor. Lägg en klick crème fraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten.

Tips:

Fikonen kan ersättas med päron.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem