Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Chips av lufttorkad skinka med fikon och crème fraiche

Betyg

(101 st)

Dessa chips är enkla och snabba att göra och är en fantastisk förrätt eller tilltugg till drinken. Bjud på de läckra chipsen och festen blir en succé.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och torka i övre delen av ugnen ca 8 min. Skär fikon eller päron i klyftor. Lägg en klick crème fraiche på skinkskivorna och toppa med en klyfta av frukten.

Tips:

Fikonen kan ersättas med päron.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem