Vispad brie
Nytt

Vispad brie

1 tim 10 min
Buffé Förrätt Efterrätt
Gör en krämigt bredbar brie genom att vispa den med en stavmixer eller matberedare! Viktigt att tänka på är att ta ut osten långt i förväg innan du ska vispa den, annars går det trögt. Servera som tilltugg eller dessert med hjortronsylt och frökex.
Constance Loeper
Constance Loeper Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/vispad-brie/

Gör så här

  • Ta ut brieosten minst en timme innan du ska tillreda den.
  • Skär bort de vita kanterna och lägg osten i en mixerbunke. Mixa slät och fluffig.
  • Bred ut den vispade brieosten på tallrik. Toppa med hjortronsylt och rostade pinjenötter. Servera med knäckebröd eller frökex.
Klart!

Ingredienser

Falbygdens ® Brie du grand père
500 g
Hjortronsylt
½ dl
Rostade pinjenötter
1 msk
Knäckebröd eller frökex
8