Chiligryta

Chiligryta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Het chiligryta med extra hetta eller bara mycket smak - du bestämmer. Servera gärna en klick sval matyoghurt till chiligrytan. Lime är också väldigt gott att bjuda till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • färsk koriander

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i tunna strimlor. Skala och strimla både röd- och vitlök. Kärna ur och strimla paprikorna. Fräs först lök och paprikor i smör i en stor stekpanna och lägg över det i en gryta. Bryn köttet och lägg över det i grytan. Tillsätt tomatkross, sambal olek, frainsocker, salt och stött koriander. Låt grytan koka under lock i ca 5 min. (Hit kan grytan förberedas.) Rör ut mjölet i matyoghurten. Rör ner det i grytan. Låt koka i ca 3 min. Garnera gärna med färsk koriander.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem