Cheesecake med tre sorters lök
3 tim
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Middag
•
Denna salta cheesecake ses gärna som tillbehör till sill och potatis. Cheesecaken passar även till förrätt, vickning eller buffé.
Ingredienser
|
Digestivekex
|
15 |
|---|---|
| 75 g |
Fyllning:
|
Gelatinblad
|
4 |
|---|---|
| 500 g | |
| 2 dl | |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Strösocker
|
½ tsk |
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Peppar
|
1 krm |
Topping:
|
Färsk gräslök
|
1 kruka |
|---|---|
|
Schalottenlökar
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Inlagd sill och färskpotatis är gott att servera till.
Näringsvärden, per port
Energi:
316 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 12,1 % | 9,4 g |
| Fett: | 61,6 % | 22 g |
| Kolhydrater: | 26,3 % | 20,4 g |