Pepparkakscheesecake

Pepparkakscheesecake

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(254 st)

1 tim

Pepparkakscheesecake är en härlig efterrätt att bjuda på. Blanda bara alla goda pepparkakskryddor med de krossade kexen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 1 st

Fyllning:

Garnering:

  • bär t ex lingon

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Krossa kakorna fint eller stöt dem i en mortel. Smält smöret och rör i smulorna. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Förgrädda i ugnen ca 5 min. Sänk temperaturen på ugnen till 175°. Blanda alla ingredienser till fyllningen väl, gärna med elvisp, och häll fyllningen i pajskalet och grädda i mitten av ugnen tills fyllningen har stelnat ca 35 min. Låt stå kallt före serveringen. Garnera med bär.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem