Ceviche på pilgrimsmusslor
1 tim 15 min
Förrätt
•
Ceviche är en latinamerikansk delikatess på rå fisk eller skaldjur som marineras med lime och chili. Servera på nachos som tilltugg eller förrätt.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Tomatsalsa:
Till servering:
Serveringsförslag:
Energi:
180 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 11 g |
Fett: | 12 g |
Ingredienser
Frysta pilgrimsmusslor
|
8 |
---|---|
Lime
|
saft av 2 |
Finhackad röd chili
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Tomatsalsa:
Tomater
|
2 |
---|---|
Rödlök
|
½ |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Färsk koriander
|
½ kruka |
Chili flakes
|
½ tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
150 g | |
Nachochips
|
|
Färsk koriander
|