Ceviche på pilgrimsmusslor

Ceviche på pilgrimsmusslor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Ceviche är en latinamerikansk delikatess på rå fisk eller skaldjur som marineras med lime och chili i marinaden. Servera på nachos som tilltugg eller till förrätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 frysta pilgrimsmusslor
  • saft av 2 lime
  • ½ dl tomatsalsa
  • 1 msk finhackad röd chili
  • ½ tsk salt

Gör så här

Gör så här

Tina och skiva pilgrimsmusslorna. Blanda limesaft, salsa, chili och salt i en skål. Lägg i pilgrimsmusslorna och låt marinera ca 1 tim i kyl. Servera på nachos med färskost och koriander. Tips! Ceviche på räkor | 4 port Byt ut musslorna mot 150 g skalade räkor och tomatsalsan mot mangosalsa.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag