Ceasarkryddad äggpasta
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Middag
•
Låna smaksättningen från den populära Ceasarsalladen och sväng ihop en pasta.
Ingredienser
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Fransk senap
|
2 tsk |
| 2½ dl | |
|
Burk sardell med kapris, ca 50 g
|
1 |
|
Mjukkokta ägg
|
4 |
|
Grovriven ost
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
654 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 18,6 % | 30 g |
| Fett: | 39,1 % | 28,9 g |
| Kolhydrater: | 42,3 % | 68 g |