Ceasarkryddad äggpasta
20 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Låna smaksättningen från den populära Ceasarsalladen och sväng ihop en pasta.
Ingredienser
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Fransk senap
|
2 tsk |
2½ dl | |
Burk sardell med kapris, ca 50 g
|
1 |
Mjukkokta ägg
|
4 |
Grovriven ost
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
654 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 18,6 % | 30 g |
Fett: | 39,1 % | 28,9 g |
Kolhydrater: | 42,3 % | 68 g |

