Casserole med torsk och musslor
1 tim
•
Arbetstid: 1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bjud på det bästa från havet i en elegant gryta med klassiska smaker av vitt vin och syrad grädde.
Ingredienser
|
Blåmusslor
|
1 kg |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
| 2 msk | |
|
Vitt vin
|
5 dl |
|
Stora räkor med skal
|
12 |
| 3 dl | |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
|
Torskfilé
|
400 g |
|
Fänkål
|
½ |
|
Purjolök
|
½ |
| 50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
879 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 29,7 % | 64,2 g |
| Fett: | 51,4 % | 51,1 g |
| Kolhydrater: | 9,2 % | 20 g |