Casserole med torsk och musslor
                                
                                    1 tim
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid: 1 tim
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Bjud på det bästa från havet i en elegant gryta med klassiska smaker av vitt vin och syrad grädde.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Blåmusslor
                                            
                                     | 1 kg | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Vitt vin
                                            
                                     | 5 dl | 
| 
                                            
                                                Stora räkor med skal
                                            
                                     | 12 | 
| 3 dl | |
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | 1 kruka | 
| 
                                            
                                                Torskfilé
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Fänkål
                                            
                                     | ½ | 
| 
                                            
                                                Purjolök
                                            
                                     | ½ | 
| 50 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
879 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g | 
| Protein: | 29,7 % | 64,2 g | 
| Fett: | 51,4 % | 51,1 g | 
| Kolhydrater: | 9,2 % | 20 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp)