Cannelloni med zucchini och valnötter
                                
                                    1 tim 10 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  40 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Vegetariska cannelloni med färsk pasta och färdig sås går snabbt att göra. Valnötterna bidrar med god smak, fint tuggmotstånd och nyttigt fett.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
                                            
                                     | 200 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Zucchini, ca 350 g
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Bladspenat
                                            
                                     | 65 g | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Pesto
                                            
                                     | 1½ msk | 
| 
                                            
                                                Valnötter, grovhackade
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Salt och peppar
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
                                            
                                     | 4 dl | 
| 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
428 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g | 
| Protein: | 13,3 % | 14 g | 
| Fett: | 63,2 % | 30,6 g | 
| Kolhydrater: | 23,5 % | 24,7 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    