Cannelloni med zucchini och valnötter
1 tim 10 min
•
Arbetstid: 40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Vegetariska cannelloni med färsk pasta och färdig sås går snabbt att göra. Valnötterna bidrar med god smak, fint tuggmotstånd och nyttigt fett.
Ingredienser
|
Färska lasagneplattor
|
200 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Zucchini, ca 350 g
|
1 |
|
Bladspenat
|
65 g |
| 150 g | |
|
Pesto
|
1½ msk |
|
Valnötter, grovhackade
|
1 dl |
|
Salt och peppar
|
|
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
428 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g |
| Protein: | 13,3 % | 14 g |
| Fett: | 63,2 % | 30,6 g |
| Kolhydrater: | 23,5 % | 24,7 g |