Cannelloni med vitost och spenat
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Cannelloni är pastarullar gjorda på färska lasagneplattor som du lätt kan variera fyllningen i. Här är en vegetarisk variant med spenat, ost och smaksatt crème fraiche.
Ingredienser
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
|---|---|
|
Fryst bladspenat, tinad
|
250 g |
| 150 g | |
| 250 g | |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
250 g |
|
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
Till servering:
|
Salladsmix
|
65 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
347 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 22,5 % | 19,2 g |
| Fett: | 49 % | 19,2 g |
| Kolhydrater: | 28,5 % | 24,3 g |