Cannelloni med spenat och svamp
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.
Ingredienser
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
8 |
---|---|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
300 g | |
Fryst bladspenat
|
250 g |
Färska champinjoner
|
250 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
25 g | |
Salt
|
1 tsk |
Chili flakes
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
tillsätt 200 g strimlad, rökt skinka i fyllningen.
Näringsvärden, per port
Energi:
492 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 22,4 % | 27,1 g |
Fett: | 46,5 % | 25,9 g |
Kolhydrater: | 31,1 % | 37,6 g |

