Cannelloni med spenat och svamp
50 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Med färska lasagneplattor är din goda, hemlagade cannelloni snabbt färdig. Servera gärna med en god sallad.
Ingredienser
|
Färska lasagneplattor
|
8 |
|---|---|
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
| 300 g | |
|
Fryst bladspenat
|
250 g |
|
Färska champinjoner
|
250 g |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 25 g | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Chili flakes
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
tillsätt 200 g strimlad, rökt skinka i fyllningen.
Näringsvärden, per port
Energi:
492 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 22,4 % | 27,1 g |
| Fett: | 46,5 % | 25,9 g |
| Kolhydrater: | 31,1 % | 37,6 g |