Cannelloni med spenat och skinka
50 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.
Ingredienser
|
Fryst spenat
|
250 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Rökt skinka
|
200 g |
| 1 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Färska lasagneplattor
|
1 förp |
|
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
680 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,5 g |
| Protein: | 20,3 % | 34 g |
| Fett: | 20,7 % | 15,9 g |
| Kolhydrater: | 59 % | 98,8 g |