Cannelloni med spenat och skinka
                                
                                     50 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Cannelloni går snabbt att laga med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Fyll pastaplattorna med spenat och rökt skinka, rulla till cannelloni, och gratinera i ugnen.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Fryst spenat
                                            
                                     | 250 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 200 g | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
                                            
                                     | 1 förp | 
| 
                                            
                                                Kelda® Pastasås fyra ostar
                                            
                                     | 4 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
680 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,5 g | 
| Protein: | 20,3 % | 34 g | 
| Fett: | 20,7 % | 15,9 g | 
| Kolhydrater: | 59 % | 98,8 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    