Cannelloni med skinka
                                
                                     55 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Det är smidigt att göra cannelloni om du använder färska lasagneplattor och färdig pastasås. Dessa cannelloni är fyllda med en smakrik spenat- och skinkröra. Toppa med riven ädelost och gratinenera tills du får fin färg på dina cannellonis. Servera rykande heta med en krispig grönsallad. Enkel och lättlagad vardagsmat!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Fryst spenat, tinad
                                            
                                     | 250 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Bananschalottenlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Svamp t ex trattkantareller eller champinjoner
                                            
                                     | 100 g | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 120 g | 
| 140 g | |
| 
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
                                            
                                     | 4 dl | 
| 
                                            
                                                Färska lasagneplattor
                                            
                                     | 8 | 
Till servering:
| 
                                            
                                                Blandad grönsallad
                                            
                                     | 100 g | 
|---|
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Det går bra att byta ut spenaten mot samma mängd grön- eller svartkål.
Näringsvärden, per port
Energi:
337 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g | 
| Protein: | 24,2 % | 20,1 g | 
| Fett: | 53,5 % | 20,4 g | 
| Kolhydrater: | 22,3 % | 18,5 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    