Cannelloni med skinka
55 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Det är smidigt att göra cannelloni om du använder färska lasagneplattor och färdig pastasås. Dessa cannelloni är fyllda med en smakrik spenat- och skinkröra. Toppa med riven ädelost och gratinenera tills du får fin färg på dina cannellonis. Servera rykande heta med en krispig grönsallad. Enkel och lättlagad vardagsmat!
Ingredienser
|
Fryst spenat, tinad
|
250 g |
|---|---|
|
Bananschalottenlök
|
1 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Svamp t ex trattkantareller eller champinjoner
|
100 g |
| 1 msk | |
|
Rökt skinka
|
120 g |
| 140 g | |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
|
Färska lasagneplattor
|
8 |
Till servering:
|
Blandad grönsallad
|
100 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det går bra att byta ut spenaten mot samma mängd grön- eller svartkål.
Näringsvärden, per port
Energi:
337 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 24,2 % | 20,1 g |
| Fett: | 53,5 % | 20,4 g |
| Kolhydrater: | 22,3 % | 18,5 g |