Cannelloni med getost
50 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Cannelloni fyllda med getost, nötter, russin och kvarg. Annorlunda och jättegoda rullar som går att förbereda. Gratinera dem när gästerna kommer.
Ingredienser
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
250 g |
---|---|
Falbygdens® Getost
|
150 g |
Rucola
|
50 g |
1½ dl | |
Russin
|
2 msk |
Grovhackade valnötter
|
½ dl |
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
438 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 20 % | 21,5 g |
Fett: | 55,5 % | 27,5 g |
Kolhydrater: | 24,5 % | 26,4 g |

