Cannelloni med chili
1 tim
•
Arbetstid: 35 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Cannelloni, italiensk pastarätt, med het fyllning av KESO® Cottage cheese med smak av chili. Cannellonin gratineras i ugnen under ett täcke av ljuvlig, hemlagad tomatsås.
Ingredienser
| 500 g | |
|
Chipotlepasta
|
2 msk |
|
Tomatpuré
|
1 msk |
|
Malen koriander
|
½ tsk |
|
Färska lasagneplattor
|
250 g |
| 2 dl |
Tomatsås:
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
|
Krossade tomater
|
1 burk |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Paprikapulver
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Smaka av cottage cheese med chipotlepastan. Kanske ska det vara mer eller mindre än vad det är i receptet, för att passa din smak.
Näringsvärden, per port
Energi:
460 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 26,2 % | 29,7 g |
| Fett: | 21,9 % | 11,4 g |
| Kolhydrater: | 51,9 % | 58,7 g |