Cannelloni med chili
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Cannelloni, italiensk pastarätt, med het fyllning av KESO® Cottage cheese med smak av chili. Cannellonin gratineras i ugnen under ett täcke av ljuvlig, hemlagad tomatsås.
Ingredienser
500 g | |
Chipotlepasta
|
2 msk |
Tomatpuré
|
1 msk |
Malen koriander
|
½ tsk |
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
250 g |
2 dl |
Tomatsås:
Gul lök
|
1 |
---|---|
Krossade tomater
|
1 burk |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Strösocker
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Paprikapulver
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
Gör så här
Smaka av cottage cheese med chipotlepastan. Kanske ska det vara mer eller mindre än vad det är i receptet, för att passa din smak.
Näringsvärden, per port
Energi:
378 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 26 g |
Kolhydrater: | 45 g |
Fett: | 10 g |

