Brillat Savarin med balsamicostekt vattenmelon och jordgubbssalsa
15 min
Buffé
Dessert
•
En spännande sommarförrätt med söt vattenmelon och jordgubbar steks lätt i smör. På med balsamvinäger - och vips har du en härlig maffig fruktsalsa att toppa din krämiga Brillat Savarin med! En perfekt efterrätt att imponera med.
Ingredienser
|
Brillat savarin
|
200 g |
|---|---|
|
Jordgubbar
|
125 g |
|
Vattenmelon, utan skal
|
ca 100 g |
| 2 msk | |
|
Balsamvinäger
|
1 msk |
|
Färsk basilika
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
269 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 13,3 % | 8,8 g |
| Fett: | 76,3 % | 23,2 g |
| Kolhydrater: | 10,4 % | 6,9 g |