Syltade aprikoser till ostbricka

Syltade aprikoser till ostbricka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Aprikoser som kokas med muscovadosocker och kummin passar fint både till hårdost och vita mögelostar såsom brie.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bufféportioner

  • 200 g torkade aprikoser
  • ½ dl muscovadosocker
  • 1 dl vitt vin
  • rivet skal och saft av ½ citroner
  • ½ tsk kumminfrön

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp muscovadosocker, vin och citronsaft i en liten kastrull. Dela aprikoserna, lägg dem i kastrullen och låt sjuda på svag värme ca 5 min. Vänd ner citronskal och kummin. Servera aprikoserna ljumna till rumstempererad ost.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem