Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

Betyg

(10 st)

En härlig björnbärskompott med smak av fänkål, söt honung och ett sting av chili. Björnbärskompott är ett gott tillbehör till smakrika ostar på ostbricka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl björnbär färska eller frysta
  • ½ msk stötta hela fänkålsfrön
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • ½ dl honung
  • 1 krm salt
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 msk kallpressad rapsolja

Gör så här:

Gör så här:

Rosta fänkålsfrön i torr varm panna. Koka upp björnbär, vinäger, honung, salt och chili en kastrull. Rör ner olja och fänkålsfrön. Låt kallna.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem