Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

En härlig björnbärskompott med smak av fänkål, söt honung och ett sting av chili. Björnbärskompott är ett gott tillbehör till smakrika ostar på ostbricka.
Betyg (9 st)

Mitt betyg:

Björnbärskompott med rostade fänkålsfrön

En härlig björnbärskompott med smak av fänkål, söt honung och ett sting av chili. Björnbärskompott är ett gott tillbehör till smakrika ostar på ostbricka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 3 dl björnbär färska eller frysta
  • ½ msk stötta hela fänkålsfrön
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • ½ dl honung
  • 1 krm salt
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 msk kallpressad rapsolja

Gör så här:

Rosta fänkålsfrön i torr varm panna. Koka upp björnbär, vinäger, honung, salt och chili en kastrull. Rör ner olja och fänkålsfrön. Låt kallna.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 110 kcal
  • Fett: 4 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Protein: 1 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.