Päronflarn med brie och rostade valnötter
30 min
Dessert
Efterrätt
•
En dessert med en botten av smördeg som bakas i ugnen med mandel, smör, honung, päron och brieost. Desserten toppas med rostade valnötter. Enastående!
Ingredienser
|
Castello® Organic brie ekologisk vitmögelost
|
150 g |
|---|---|
|
Skållad, skalad mandel
|
1 dl |
| 50 g | |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Smördegsplatta
|
1 |
|
Päron t ex Anjou
|
1 |
|
Valnötter
|
1½ dl |
|---|---|
|
Havssalt
|
1 tsk |
|
Sallad t ex endive
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Gör egen smördeg
Näringsvärden, per port
Energi:
494 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,9 g |
| Protein: | 11,2 % | 13,6 g |
| Fett: | 76,6 % | 42,8 g |
| Kolhydrater: | 12,2 % | 14,9 g |