Bregottkakor

30 min Fika
Frysbar
Bregottkakor

God och lättbakad småkaka med spröd konsistens.

Ingredienser

Bregott® Normalsaltat smör & raps
300 g
Strösocker
1½ dl
Majsstärkelse
2½ dl
Vetemjöl
3½ dl
Bakpulver
1 tsk

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200° eller 180° varmluft.
  • Vispa Bregott och socker poröst. Blanda ner övriga ingredienser.
  • Ställ ut små bakformar på en plåt och klicka i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min.
  • Låt svalna på plåten.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

79 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0,2 g
Protein: 2,1 % 0,4 g
Fett: 54 % 4,8 g
Kolhydrater: 43,9 % 8,5 g
https://www.arla.se/recept/bregottkakor/