Glutenfri müsli
45 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Frukost
•
Fixa din egen glutenfria müsli med sötma från äppeljuice. Müslin blir en knaprig topping till fil eller yoghurt och en perfekt frukost.
Ingredienser
|
Boveteflingor
|
½ liter |
|---|---|
|
Quinoapuffar
|
3 dl |
|
Linfrön
|
1 dl |
|
Pumpakärnor
|
2 dl |
|
Grovhackade blandade nötter
|
2 dl |
|
Salt
|
1 krm |
| 3 msk | |
|
Äppeljuice
|
1½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
251 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 14,6 % | 9 g |
| Fett: | 55,6 % | 15,8 g |
| Kolhydrater: | 29,8 % | 18,4 g |