Bönor i vinägrett
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Tre sorters bönor i underbar vinägrett. När du marinerar rödlöken lockas både fin färg och smak fram.
Ingredienser
|
Skärbönor
|
100 g |
|---|---|
|
Vaxbönor
|
100 g |
|
Färsk haricots verts
|
100 g |
Rödlöksvinägrett:
|
Rödlök
|
1 |
|---|---|
|
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Strösocker
|
1 tsk |
|
Olivolja
|
4 msk |
|
Salt och peppar
|
|
Vattenkrasse
|
1 dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
152 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 5,9 % | 2,2 g |
| Fett: | 77,3 % | 13,3 g |
| Kolhydrater: | 16,8 % | 6,3 g |