Boeuf Lyonnaise
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
En lyxig pytt i panna på franskt vis, med stora bitar av kött, råstekt potatis och lök. Till pytt i panna kan du ta det kött du har till hands, kanske rester från kvällen innan.
Ingredienser
|
Gula lökar
|
2 |
|---|---|
|
Potatis
|
600 g |
| 2 msk | |
|
Rostbiff, kokt rimmad oxbringa eller julskinka
|
400 g |
|
Rödvinsvinäger
|
1 msk |
|
Worcestershiresås
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Grovmalen svartpeppar
|
½ tsk |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Efter det fortsätter man enligt receptets beskrivning.
Näringsvärden, per port
Energi:
303 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,1 g |
| Protein: | 34,8 % | 25,9 g |
| Fett: | 27,5 % | 9,4 g |
| Kolhydrater: | 37,7 % | 28,1 g |