Blodpudding med morotssallad och lingon

Blodpudding med morotssallad och lingon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(60 st)

Blodpudding är en riktigt snabb middag när magen kurrar och järnförråden behöver fyllas på. Servera med en god och nyttig sallad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skär blodpuddingen i skivor och stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna.
  2. Skala och riv morötterna grovt. Blanda morötter med cottage cheese och lingonsylt till en sallad.
  3. Servera blodpuddingen med salladen.

Tips:

Lingonsylten kan bytas ut mot rårörda lingon.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag