Blåmögelostkräm med rödlöksmarmelad och pinjenötter
45 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Förrätt
•
Smakrik ost och karamelliserad lök är suveräna smakkompisar.
Ingredienser
| 75 g | |
| 50 g | |
| 1 msk | |
|
Rödlök
|
1 |
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Balsamvinäger
|
4 msk |
|
Vatten
|
1 msk |
|
Pinjenötter
|
2 msk |
|
Knäckebröd av råg, t ex Finncrisp
|
4 skivor |
|
Krasse
|
½ ask |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
98 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g |
| Protein: | 11,2 % | 2,7 g |
| Fett: | 52,3 % | 5,8 g |
| Kolhydrater: | 36,5 % | 8,8 g |