Biffpanna

15 min Huvudrätt Lunch Middag Varmrätt
Biffpanna

Denna biffpanna är en krämig pastasås med lövbiff och smak av balsamico och rostad vitlök. Italienska smaker med fin balans av syra, sälta och sötma.

Ingredienser

Lövbiff
400 g
Rödlök
1
Riven vitlöksklyfta
½
2 dl
Crema di balsamico
½ msk
Kalvfond
½ msk
Majsstärkelse
½ msk
Pasta, gärna fullkorn
300 g
Rucola
65 g

Gör så här

  • Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Strimla köttet och bryn det i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg, Skala och klyfta rödlöken och låt den fräsa med tillsammans med vitlöken.
  • Tillsätt grädde, balsamicokräm, kalvfond och majsstärkelse, rör om och koka ca 2 min.
  • Servera med pasta och rucola.
Klart!

Näringsvärden, per port inkl serveringsförslag

Energi:

510 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 35 g
Kolhydrater: 60 g
Fett: 13 g
https://www.arla.se/recept/biffpanna/