Biff Rydberg
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Biff Rydberg är ett klassiskt recept – en lyxig pytt i panna med oxfilé. Passar utmärkt till både vardag och fest! Dessutom är Biff Rydberg enkel att göra. Här serveras den med frasigt råstekt potatis, lätthalstrad oxfilé och små, fina lökar som ugnsbakats i smör. Servera Biff Rydberg med senapskräm och äggulor för en traditionell touch. Den är också god att servera ihop med en pepparrotskräm.
Ingredienser
Oxfilé
|
500 g |
---|---|
Potatis
|
750 g |
4 msk |
Smörbakade lökar:
Gräslök
|
200 g |
---|---|
Salt och peppar
|
|
50 g | |
Färsk timjan
|
1 kruka |
Senapskräm:
1 dl | |
Dijonsenap
|
2 msk |
Till servering:
Bladpersilja
|
|
---|---|
Äggulor
|
4 |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
660 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 43 g |

