Mellanmålsmuffins med banan och kokos

Mellanmålsmuffins med banan och kokos

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(168 st)

Mellamålsmuffins är perfekt att äta som återhämtning efter träning tillsammans med två glas mjölk. De är enkla att baka och frysa för att sedan tas fram lagom till träning eller utflykt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Fyllning:

  • 2 mosade bananer
  • ½ dl kokosflingor

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Förbered fyllningen. Vispa ihop ägg, mjölk, cottage cheese och smör. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Vänd ner fyllningen. Klicka ut smeten i storamuffinsformar och grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt kallna. Går utmärkt att frysa och enkelt ta med som mellanmål eller återhämtning efter träning.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag