Bananbröd

Bananbröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(126 st)

Bananbröd är ett gott bröd man helst gör av riktigt mogna bananer - gärna de du annars skulle slänga. Bananbröd är godast färskt med en god och smakrik ost på.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 1 st

Garnering:

  • 1 dl bananchips

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Skala och mosa bananerna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i kvarg, honung och banan. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, ca 1 1/2 liter. Lägg på bananchipsen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 2125 kcal
  • Protein: 74 g
  • Kolhydrater: 362 g
  • Fett: 40 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem