Bakade tomater i olivsås

Bakade tomater i olivsås

Bakade tomater i ugn med en sås på tapenade blandat med grädde - supergott! Doppa bröd i den goda såsen eller häll den över grillat kött, kyckling eller fisk.
Betyg (18 st)

Mitt betyg:

Bakade tomater i olivsås

Bakade tomater i ugn med en sås på tapenade blandat med grädde - supergott! Doppa bröd i den goda såsen eller häll den över grillat kött, kyckling eller fisk.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur kärnorna. Blanda grädde och tapenade i en ugnssäker form. Lägg i tomaterna och salta dem. Skala och finhacka vitlöken. Blanda vitlök, persilja, ströbröd och smör-&rapsolja. Fördela blandningen i tomaterna och lägg på locken. Baka i mitten av ugnen 15- 20 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 265 kcal
  • Fett: 24 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Protein: 3 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.