Gurka
|
½ |
---|---|
Vatten
|
1 dl |
Strösocker
|
1 dl |
Ättiksprit 12%
|
½ dl |
Riven färsk ingefära
|
2 tsk |
Färska små gula lökar
|
8 |
Bananschalottenlök
|
1 |
---|---|
2 msk | |
Torrt vitt vin
|
1 dl |
Fiskbuljong
|
½ liter |
1 dl | |
Majsstärkelse
|
½ msk |
50 g | |
Salt
|
½ tsk |
Pressad citronsaft
|
1 msk |
Hälleflundra
|
400 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Noriark
|
2 |
Broccolibuketter
|
250 g |
---|---|
5 dl | |
100 g | |
Salt
|
1 tsk |
Broccolibuketter
|
50 g |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Salt
|
1 krm |
Av kungskrabba
|
2 ben |
---|---|
Äggulor
|
2 |
Matolja
|
1 dl |
2 msk | |
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
Japansk soja
|
1 msk |
Riven färsk ingefära
|
2 tsk |
Riven vitlöksklyfta
|
½ |
Mandelspån
|
50 g |
---|---|
Forellrom
|
40 g |