Auberginegryta
20 min

Auberginegryta

Prova en snabb, vegetarisk gryta med aubergine och vita bönor till pastan ikväll. Toppa med färsk oregano och riven ost som smälter gott på den smakrika såsen.
Betyg (3 st)

Mitt betyg:

Auberginegryta

Prova en snabb, vegetarisk gryta med aubergine och vita bönor till pastan ikväll. Toppa med färsk oregano och riven ost som smälter gott på den smakrika såsen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche
  • 300 g pasta
  • 1 aubergine
  • 3 msk olivolja
  • 240 g kokta vita bönor
  • 1 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl svarta oliver
  • ½ dl hackad färsk oregano
  • 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär auberginen i tärningar och fräs mjuka i olja i en stekpanna ca 7 min. Salta och peppra. Häll av och skölj bönorna. Tillsätt bönor, sås och vatten. Låt sjuda ca 2 min. Servera med nykokt pasta eller bulgur. Toppa med oliver, oregano och riven ost.

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl pasta

  • Energi: 595 kcal
  • Fett: 22 g
  • Kolhydrater: 71 g
  • Protein: 21 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.