Auberginegryta
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Prova en snabb, vegetarisk gryta med aubergine och vita bönor till pastan ikväll. Toppa med färsk oregano och riven ost som smälter gott på den smakrika såsen.
Ingredienser
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
---|---|
Pasta penne
|
300 g |
Aubergine
|
1 |
Olivolja
|
3 msk |
Kokta vita bönor
|
240 g |
Vatten
|
1 dl |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Svarta oliver
|
1 dl |
Hackad färsk oregano
|
½ dl |
1 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl pasta
Energi:
595 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 21 g |
Kolhydrater: | 71 g |
Fett: | 22 g |

