Auberginegryta
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Prova en snabb, vegetarisk gryta med aubergine och vita bönor till pastan ikväll. Toppa med färsk oregano och riven ost som smälter gott på den smakrika såsen.
Ingredienser
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
|---|---|
|
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
|
Aubergine
|
1 |
|
Olivolja
|
3 msk |
|
Kokta vita bönor
|
240 g |
|
Vatten
|
1 dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Svarta oliver
|
1 dl |
|
Hackad färsk oregano
|
½ dl |
| 1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
592 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,4 g |
| Protein: | 13,9 % | 20,3 g |
| Fett: | 29,6 % | 19,8 g |
| Kolhydrater: | 56,5 % | 82,4 g |