Apelsintryffelbiskvier
1 tim 50 min
Efterrätt
Fika
Frysbar
•

Små och naggande goda är de här minibiskvierna vilket gör dem till det perfekta tilltugget till kaffet efter maten. Gör gärna dubbel sats, det går garanterat åt. Receptet är skapat av Roy Fares, Årets konditor 2010.
Ingredienser
Apelsintryffel:
Mjölkchoklad, hackad
|
150 g |
---|---|
Mörk choklad
|
75 g |
Strösocker
|
5 msk |
Äggulor
|
2 |
½ dl | |
Konc apelsinsaft
|
½ dl |
25 g |
Biskvibottnar:
Mandelmassa
|
125 g |
---|---|
Strösocker
|
4 msk |
Äggvita
|
1 |
Mörk choklad
|
200 g |
---|
Gör så här
Apelsintryffel:
Biskvibottnar:
Montering:
Näringsvärden, per st
Energi:
160 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 18 g |
Fett: | 9 g |

