Cassataglass

Cassataglass

Betyg

(37 st)

Hemlagad glass - Cassata, en italiensk klassiker. Vår cassata innehåller hackad choklad, jordgubbar och biscotti. Dekorera gärna med färska jordgubbar på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Rör äggulor och florsocker poröst. Vispa grädden. Rör ner äggsmet, gräddfil och juice. Hacka jordgubbar, choklad och skorpor. Rör ner i smeten. Häll smeten i en rund skål och täck med plastfolie. Frys glassen i minst 4 timmar. Stjälp upp glassen på ett fat och låt stå i rumstemperatur att mjukna ca 30 min. Servera gärna jordgubbar till så blir det extra dekorativt.

Tips:

Baka enkelt dina egna Biscotti till Cassataglassen.
Italienska mandelskorpor kan bytas mot mandelbiskvier.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem