Stekta äpplen med dulce de leche

Stekta äpplen med dulce de leche

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(96 st)

Len kolakräm och knapriga mandelbiskvier toppar höstens snabbaste och godaste dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kvargtopping:

  • ½ dl mandelbiskvier

Gör så här

Gör så här

Kärna ur och tärna äpplena. Stek dem i smör ca 3 min. Tillsätt socker och kanel mot slutet. Rör ihop kvarg och den karamelliserade mjölken. Toppa äppelbitarna med kvargtoppingen och smulade mandelbiskvier.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag