Mandelbiskvier

Mandelbiskvier

Betyg

(89 st)

Mandelbiskvier gör du lätt själv och de passar perfekt till glass, fruktsoppa, kräm eller som tilltugg till kaffet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 100 st

  • 100 g mandel
  • 1½ dl strösocker
  • 1 äggvita

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Mal eller mixa mandeln till ett fint mjöl. Blanda med socker och äggvita till en smidig smet. Spritsa eller klicka ut smeten i små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.

Tips:

Gör gärna Rabarbersemifreddo med dina egna Mandelbiskvier

Näringsvärden, per st

  • Energi: 10 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem