Äppelpaj med katrinplommon och valnötter
1 tim 10 min
•
Arbetstid: 30 min
Frysbar
•
Äpplen, plommon och valnötter samsas i denna äppelpaj - mums!
Ingredienser
| 100 g | |
|
Vetemjöl
|
2½ dl |
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Bakpulver
|
½ tsk |
|
Äpplen
|
2 |
|
Valnötter
|
½ dl |
|
Kärnfria katrinplommon
|
10 |
|
Ägg
|
2 |
|
Strösocker
|
¾ dl |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
| 2½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
734 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5 g |
| Protein: | 5,3 % | 9,6 g |
| Fett: | 54,5 % | 45,2 g |
| Kolhydrater: | 40,2 % | 72,6 g |