Äppelpaj med citron

Äppelpaj med citron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(75 st)

Sväng ihop en äppelpaj med frisk smak av citron på nolltid. Med havregryn blir det en härligt knaprig yta. Servera med vaniljsås som är så gott till äppelpaj.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Kärna ur och skär äpplena i bitar. Blanda äpplen och hälften av sockret i en ugnssäker form. Blanda gryn, mjöl, resten av sockret, smör-&rapsolja och citronskal. Smula degen över äpplena. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med lättvispad vaniljvisp.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem