Ankbröst med grönpepparsås
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Ankbröst är inte svårt att laga men blir lätt till en festlig bjudrätt på franskt vis. Vår grönpepparsås är smakrik, pepprig och mycket god till ankan.
Ingredienser
|
Ankbröst
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
Grönpepparsås:
|
Grönpeppar i lag
|
2 msk |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Kalvfond
|
2 msk |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Kinesisk soja
|
½ tsk |
|
Konjak
|
ev 1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
377 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 33,5 % | 31,1 g |
| Fett: | 62,5 % | 26,6 g |
| Kolhydrater: | 1,7 % | 1,6 g |