Älgskavspanna med kantareller

Älgskavspanna med kantareller

Betyg

(51 st)

En mustig panna till middag med älgskav och kantareller. Du kan byta älgskav mot vilt- eller renskav - det blir lika gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör

  • 750 g potatis
  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att skala och koka potatisen. Stek älgskaven i smör-&rapsolja i en stekpanna tills den får färg. Ansa svampen och dela de stora i bitar. Strimla purjolöken. Rör ner svamp och purjolök och låt det fräsa med några min. Tillsätt grädde, sylt, timjan, fond och majsstärkelsen utrörd i lite vatten. Rör om och koka ca 2 min. Servera med potatis och sallad

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 510 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem