Älgskavspanna med kantareller
35 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

En mustig panna till middag med älgskav och kantareller. Du kan byta älgskav mot vilt- eller renskav - det blir lika gott!
Ingredienser
Älgskav, 480 g
|
2 förp |
---|---|
Färska kantareller
|
150 g |
Purjolök, ca 200 g
|
1 |
1 msk | |
2½ dl | |
Lingonsylt
|
2 msk |
Torkad timjan
|
1 tsk |
Kött- och viltfond
|
1 msk |
Majsstärkelse
|
½ msk |
Tillbehör
Potatis
|
750 g |
---|---|
Blandad grönsallad
|
65 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
516 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,8 g |
Protein: | 23,8 % | 30,2 g |
Fett: | 44,9 % | 26,2 g |
Kolhydrater: | 31,3 % | 39,8 g |

