Ägghalvor med gubbröra och brynt smör
30 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Gubbrörans sälta passar utmärkt som fyllning i ägg. Servera den gärna på en liten bit knäckebröd.
Ingredienser
| 1 dl | |
|
Kokta potatisar
|
2 |
|
Mästarmatjes
|
100 g |
|
Schalottenlök
|
1 |
|
Färsk dill
|
2 kvistar |
| 2 msk | |
|
Hårdkokta ägg
|
6 |
|
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
121 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 16,4 % | 4,9 g |
| Fett: | 72,9 % | 10 g |
| Kolhydrater: | 10,7 % | 3,2 g |