Varm gubbröra

Varm gubbröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(80 st)

Gubbröra med potatis och ansjovis är en absolut favorit på det svenska smörgåsbordet. Njut av gubbröran, fortfarande ljummen, på ett gott knäckebröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär ägg och potatis i små bitar. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 min. Smaka av med svartpeppar.

Tips:

Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem