Sandvikare med gubbröra

Sandvikare med gubbröra

Betyg

(29 st)

Sandvikare är en riktig klassiker! Här med lite salt gubbröra på mörkt bröd. Enkelt och jättegott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 ägg
  • 125 g ansjovisfilé
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 1½ dl Arla Köket® minifraiche minifraiche 5%
  • 3 msk hackad färsk dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor mörkt bröd

Gör så här:

Gör så här:

Hårdkoka äggen, 8-10 min. Skala och hacka dem. Hacka ansjovisen. Blanda ägg, ansjovis, lök, minifraiche och dill. Smaksätt med salt och peppar. Lägg ihop brödskivorna två och två med fyllning emellan. Dela i trekanter.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem