Ädelostfisk
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

Snabb och smakrik vardagsmat där fisken får en krämig och nötig ädelosttopping. Servera med bulgur och lättkokta grönsaker för en komplett och färgstark måltid.
Ingredienser
Sejfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
2½ dl | |
140 g | |
Hasselnötter
|
25 g |
Till servering:
Bulgur
|
3½ dl |
---|---|
Broccoli
|
250 g |
Blomkål
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
740 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 9,7 g |
Protein: | 27,5 % | 50,1 g |
Fett: | 46,7 % | 39,1 g |
Kolhydrater: | 25,8 % | 47 g |

