937 kcal
Protein: | 44 g |
Kolhydrater: | 69 g |
Fett: | 51 g |
Gul lök
|
½ |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 msk | |
Olivolja, till stekning
|
1 msk |
Vitt vin
|
½ dl |
Konserverade hela tomater
|
400 g |
Färsk basilika
|
½ kruka |
Strösocker
|
1 tsk |
Rapsolja
|
½ dl |
Salt och svartpeppar
|
Gul lök
|
½ |
---|---|
1 msk | |
Ströbröd
|
½ dl |
1 dl | |
Ägg
|
1 |
Ekologisk citron, finrivet skal
|
½ |
Finhackad färsk persilja
|
1 msk |
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
Ärtfärs eller liknande, gärna svenskodlad
|
250 g |
Blandfärs
|
250 g |
Salt
|
1 tsk |
2 msk |
Pasta, gärna fullkorn
|
300 g |
---|---|
100 g | |
Färsk basilika
|
½ kruka |