Vampyrfest

Vampyrfest

Läskigt och roligt på samma gång!

Älskar du Twilight eller är du vampyrbiten i största allmänhet? Då är det här ett blodigt bra partytema. Glöm bara inte att hälsa alla gäster välkomna in. Annars kan det hända att någon blir kvar vid dörren.

Pynt:

Täck över alla speglar med svarta skynken. Det ger den rätta känslan och vampyrer syns ändå inte i speglar. Dra för alla gardiner och dra ner alla persienner. Svarta och blodröda värmeljus och servetter. Fladdermussilhuetter, lätta att klippa ut och göra själv. Duka INTE med besticken i kors - och undvik bestick som kan vara tillverkade av kyrksilver.

Lekar:

  • Förbered vampyrskämt och underhåll gästerna. Exempel: "Vad sa skelettet till vampyren? Du suger!"
  • Kurragömma - Förbered en kista (en liggande garderob till exempel) att gömma dig i. När någon hittar dig, ropa "Blooooood!" i exakt rätt ögonblick.
  • Kolla på filmer som "Twilight" eller "Vampire diaries".
  • Berätta spökhistorier.
  • Passa blodapelsinen - Ställ er i ring. Födelsedagsbarnet sätter en blodapelsin under hakan. Sedan ska apelsinen passas runt, utan att man använder händerna. Det ser ut som om man ska kyssas. Pirrigt och kul! Obs! Förbjudet att bitas i halsen, hur suktad du än blir.

Mat:

Snittar av blodpudding. Kisttårta. Blodapelsinjuice (perfekt för alla blodtörstiga gäster). Men - absolut inget med vitök!