Frukostkalas

Frukostkalas

Fyller du år snart? Gillar du att vara uppe med tuppen och njuta av lååånga frukostar? I så fall, dra på dig morgontofflorna och ställ till med en rejäl FRUKOSTFEST!

Inled festen med ett ordentligt pass morgongympa, så att ni orkar njuta av frukostbuffén efteråt. Se till att ha färskpressad juice och iskall mjölk redo om någon morgontrött gäst inte orkar med det höga tempot och behöver svalka sig.

Pynt:

Måla gula ifyllda cirklar på vita ballonger, blås upp – och vips har du en massa jättelika stekta ägg att pryda hemmet med!

Lek:

  • ”Låtsas-vara-vuxen” vid bordet. Ladda upp med morgontidningar till alla gäster. Läs medan ni äter och säg saker som: ”Hmm… intressant.” och ”Det var det värsta!” Den som klarar sig längst utan att skratta vinner.

Mat:

Duka upp en rejäl frukostbuffé – som på hotell. Förbered mun- och ögonformade paprika- och gurkbitar så att man kan göra ansiktsmackor. Fixa bordplacering så här: Skriv gästernas namn med hjälp av mjukost eller kaviar på knäckebrödsskivor.

Obs! Alla på festen måste ha morgonrock eller pyjamas – och tofflor så klart. Smink och fixade frisyrer är absolut förbjudna!